0 / 0

SPIEREN QUIZ 1

De makkelijkste manier om anatomie te studeren. Leer de namen van de spieren in Latijn, Nederlands en Engels.

Studeer Anatomie

Deze internetpagina helpt bij het onthouden van de namen van spieren in het menselijk lichaam. Wanneer je bijvoorbeeld een massagecursus of een (anatomische) tekencursus doet, of als je gewoon iets nieuws wilt leren, dan kan deze pagina je helpen om de anatomie te leren.

Hoe werkt de pagina?

Het programma laat een gedeelte van het menselijk skelet zien, en een spier. De bedoeling is om in de lijst de goede naam van deze spier aan te klikken. Je krijgt terugkoppeling om aan te geven of je het juiste antwoord hebt gekozen.

Effectieve studiemethode

Er zullen meer dan 50 afbeeldingen beschikbaar zijn wanneer ik deze pagina af heb. Als je correcte antwoorden geeft, dan worden steeds andere botten weergegeven. De afbeeldingen en namen waar je problemen mee hebt, worden opnieuw gevraagd totdat je die ook kunt herinneren. Onderzoek heeft aangetoond dat de meest effectieve manier van studeren is wanneer informatie ongeveer 5 minuten na de eerste keer leren opniew wordt geleerd (en daarna na 1 dag). Het programma probeert daarom dezelfde vragen 5 minuten nadat ze goed beantwoord zijn nogmaals te stellen.